Priznanje za dugogodišnji predan rad, nesebično zalaganje i izniman doprinos uručeno osamdesetčetverogodišnjoj Kati Ivanetić


Topao osmjeh dobrodošlice osamdesetčetverogodišnjakinje Kate Ivanetić i članova njezine obitelji dočekao je jučer, 11. listopada 2017. godine,  pred obiteljskom kućom u Ulici biskupa Kvirina na Zelenom brijegu, članice Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice „Katarina Zrinski“ Sisak, u prigodi aktivnosti posjeta svojim uvaženim članicama, najstarijim po godinama života, ali i s najdužim „stažom“  članstva i rada u Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

U ugodnom poslijepodnevnom razgovoru otkrila je gđa. Kata, Jasminki Luketić Domitrović i Vesni Štengl, crtice iz svog obiteljskog života koje su ostavile trag u borama njezinog toplog, ozbiljnog lica, a prisjetila se i kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća, promjena koje su se događale u društvu, strahova i htijenja, rađanja neovisne države Hrvatske u ranim devedesetima, stvaranja Hrvatske demokratske zajednice i svog aktivnog uključivanja u njezin rad već početkom 1990. godine, i prije svega,  zadovoljstvu i sreći što svoju jesen života živi u jedinoj, voljenoj,  slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj.

Za dugogodišnji predan rad, nesebično zalaganje i izniman doprinos u radu Hrvatske demokratske zajednice u gradu Sisku, te radu i razvoju Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, predsjednica Gradske organizacije Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Sisak, Vesna Štengl, uručila je gđi. Kati Ivanetić zahvalnicu uz nekoliko prigodnih riječi.

Na kraju druženja, grabeći prema osamdesetpetoj u mjesecu siječnju, s osmjehom na licu i uputama kako raditi na očuvanju stečenih vrijednosti i slobode, ispratila je gđa. Kata svoje stranačke prijateljice radujući se sljedećem susretu.