Međunarodni praznik rada


Raditi i od rada živjeti, želja je gotovo svakog čovjeka. Mladi koji tek pristižu na tržište rada ali i oni iskusniji iza kojih je dugogodišnji radni vijek, moraju biti u središtu svake politike, ma kako ona „obojana“ bila.

Generacije su stvarale i gradile preduvjete da bi današnji radnik bio cijenjen i plaćen za svoj rad. Tek kada se zauzme ozbiljan stav i suprostavi svakom obliku mobinga na radnom mjestu, zaustavi odlazak kvalitetnih ljudskih resursa izvan Domovine i shvati ozbiljnost situacije u kojoj radnik za izvršen posao ne prima mjesecima plaću, tek tada možemo govoriti o potpuno uređenom tržištu rada.

Vjerujemo da smo na putu nekih novih trendova, razvoja ideja i napretka i da jedino zajedničkim djelovanjem možemo stvarati i razvijati konkurentno tržište kako bi onima koji nemaju posao omogućili uključivanje na tržište rada.  Obilježavajući Međunarodni praznik rada, ne zaboravimo kako je svaki ali zaista svaki radnik važan. On je karika u lancu koji pokreće i drži naše gospodarstvo.