Županija pomaže sisačkim sportašima

Bez kvalitetnih igrača i bez timskog duha, sportska ekipa teško može postizati odlične rezultate, no i kada su ispunjeni ti preduvjeti, a bez adekvatnih uvjeta za održavanje treninga, teško je održavati pravu formu i napredovati.

Upravo stoga, Sisačko-moslavačka županija uložila je 321.000,00 kuna sa PDV-om u izmjenu podloge poda u dvorani Brezovica. Radovi zamjene starih letvica, brušenja, četiri sloja lakiranja i ocrtavanja igrališta su izvršeni u samo 10 dana, a na obnovljenom parketu, članovi Rukometnog kluba Sisak odigrali su svoje prve domaće utakmice.

Zamjenik župana Ivan Celjak u nedjelju 23. rujna, bodrio je male rukometne nade 2008. godište u susretu prvog kola MŽRL koji su snage odmjerili protiv Rukometnog kluba Polet, dok su Seniori Treće HRL središta u drugom kolu odigrali protiv Rukometnog kluba Dubrava iz Zagreba.

Budućnost sisačkog sporta je neupitna dok postoje mlade talentirane snage željne da s ponosom prezentiraju naš grad.

Sisačko-moslavačka županija prepoznaje trud djece i njihovih trenera te važnost obnove dvorane budući su osim školskih aktivnosti zastupljene rukometne, malonogometne, odbojkaške, košarkaške aktivnosti, hrvanje, sjedeća odbojka, streličari, karataši i karatašice…

Prednost je što dvoranu koriste i brojne udruge i klubovi s područja grada Siska, pa će podloga biti zaista dobro iskorištena. Raduje nas svako ulaganje koje za cilj ima promociju sporta, zdravog načina života i potpomaže aktivnostima zajednice – istaknuo je zamjenik župana ujedno i predsjednik gradske organizacije HDZ-a Sisak, Ivan Celjak.