Srcem za potrebite – humanitarna akcija

U danima Velikog tjedna pripremamo se za Uskrs, najveći kršćanski blagdan u kojem ne zaboravljamo ljude u nevolji, naše potrebite koji su u posljednjim teškim vremenima stradali kroz potres i pandemiju, ili su od ratnih strahota rata u Ukrajini sigurnost potražili u našoj domovini.

U organizaciji Gradske organizacije Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice „Katarina Zrinski“ Sisak, a uz pomoć naših članica i članova u gradu Sisku koji su se otvorenog srca odazavali pozivu, prikupili smo potrepšitne u nadi da ćemo potrebitima olakšati i omogućiti veseliji blagdan Uskrsa.

Uz nazočnost, uskrsnu čestitku i blagoslov biskupa Sisačke biskupije mons. Vlade Košića okupljenima ispred prostorija Caritasa, prikupljenu donaciju, vrijednim i za pomoć potrebitima uvijek spremnim ljudima dobra srca Caritasa Sisačke biskupije uručile su predsjednica Županijske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Sisačko-moslavačke županije gđa Ivanka Roksandić i predsjednica Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Siska gđa. Vesna Štengl.
Sisak, 13. travnja 2022.