Posjet gradskih vijećnika HDZ-a, HKS-s, HSP As-a i HSLS-a pučkoj kuhinji


U želji da radost i sreća Božića uđe u srca sugrađana koji žive u oskudici, vijećnici Kluba vijećnika HDZ-a, HSLS-a, HSP-a i HKS-a posjetili su danas, 22. prosinca, pučku kuhinju Caritasa Sisačke biskupije u nastojanju da donacijom namirnica upotpune ponudu za pripremu blagdanskih obroka potrebitima.

Razgovarajući s korisnicima i vodstvom pučke kuhinje o svakodnevnim problemima s kojima se susreću, načinima i mogućnostima njhova rješavanja, spomenuta je i pozdravljena inicijativa članova Kluba vijećnika na prošloj sjednici gradskog vijeća o podizanju predviđenog iznosa za pučku kuhinju u proračunu Grada Siska, koji je gradonačelnica na žalost odbila.

Pučka kuhinja je jedino mjesto na kojem mnogobrojni naši sugrađani mogu ostvariti topli obrok, a načinom  kontinuiranog doniranja namirnica možemo im olakšati tešku situaciju u kojoj su se našli i pokazati da ni u teškim životnim okolnostima nisu sami – konstatirali su nazočni članovi Kluba vijećnika.

U nadi da će naši sugrađani, ljudi dobre volje i brige za svoje bližnje, podijeliti svoju radost Božića s potrebitima te u želji da Božić otvori naša srca zajedništvu i solidarnosti, zaželjeli su gosti svim prisutnima i njihovim obiteljima sretan Božić i blagoslovljenu novu 2018. godinu.