Djeca su naša najveća radost – Zajednica žena Katarina Zrinska uključila se u obilježavanje Dječjeg tjedna

Djeca su naše najveće bogatstvo – kaže jedna narodna mudrost. O djeci moramo brinuti s posebnom pažnjom, pružati im ljubav, radost, pomoć i podršku tijekom odrastanja, ali ne samo unutar naših obitelji, već i unutar naše zajednice.

Dječja radost, osmjeh i sjaj u oku kao odgovor na pruženu ljubav i prijateljstvo, najljepši je dar. Upravo takve osmjehe zadovoljstva i radosti darovala su članicama Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Sisak djeca Dječjeg Doma Vrbina na rastanku, nakon zajednički provedenog sunčanog poslijepodneva.

Sa željom uključivanja u obilježavanje Dječjeg tjedna koji se ove godine u Hrvatskoj odvija u trajanju od ponedjeljka 7. listopada do nedjelje 13. listopada, članice Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Sisak su na Dan neovisnosti, 8. listopada, organizirale druženje sa djecom Dječjeg doma Vrbina Sisak te su u zajedničkoj šetnji pokraj Kupe, uživanjem u ukusnim obrocima i slasticama ključnog odredišta restorana McDonalds,  saznale puno o njihovim htijenjima i malim skrivenim tajnama. U veselom okružju, darivani i od strane ljubaznog osoblja McDonaldsa šarenim balonima, bojicama i šarenim fasciklima, u igri, razgovoru i planiranju naših budućih zajedničkih druženja vrijeme je i prebrzo prošlo.