Zahvala biračima i čestitke pobjednicima 5. lipnja 2017. 5. lipnja 2017. GO HDZ Sisak

“Poštovani sugrađani, Siščanke i Siščani, zahvaljujem Vam što ste izašli na lokalne izbore i iskazali povjerenje meni kao kandidatu HDZ-a i koalicijskih stranaka HSP AS, HSLS i HKS „Jedan je Sisak“. Svojim izlaskom na izbore pružili ste nam priliku da u Gradskom vijeću grada Siska aktivno zastupamo interese svih naših sugrađana. Vaše povjerenje opravdat ćemo marljivim i poštenim radom u cilju boljitka i razvoja našega Siska.

Zahvalio bih se svim suradnicima i stranačkim prijateljima  na nesebičnom trudu tijekom kampanje. Ovom prilikom čestitao bih našem županu Ivi Žiniću, te rezultatima na županijskoj razini, koji su pokazali da smo zajedno s koalicijskim partnerima učinili da naša Županija ponovno poplavi. Zahvaljujem svim divnim ljudima koji su u ovoj kampanji dali maksimum, ali – većina je odabrala. Ovaj grad nema vremena za podjele, već samo za zajednički rad u interesu naših sugrađana.

Moje čestitke idu i svim drugim biračima i protukandidatima koji su dobili povjerenje birača na ovim izborima i ovom prilikom ističem nadu da će isti odgovorno i demokratski obnašati dužnosti za koje su se natjecali. Čestitam gradonačelnici Kristini Ikić Baniček na novom mandatu.”