TO JAZVENIK

Dragi i poštovani prijatelji,

želimo vam na ovaj način predstaviti Temeljni ogranak Jazvenik, jedan od temeljnih ogranaka Hdz-a Sisak, koji neprekidno djeluje od 1991. godine kao vodeća politička snaga na području mjesnog odbora. Na samom početku Temeljni ogranak bavio se poslovima obrane, a kasnije uvođenjem telefonske i vodovodne mreže, postavljanjem javne rasvjete, odvozom smeća i rekonstrukcijom niskonaponske mreže, ništa nismo imali.
Jednako tako, vodila se i politička borba i dobivali se izbori, od lokalnih do parlamentarnih. U te naše aktivnosti su se uključivali članovi Češke besede Jazvenik i DVD-a Jazvenik, ponosni smo na njihove nastupe i intervencije, i danas jako dobro surađujemo. Sada i u budućnosti čeka nas dosta posla, naša prometnica kroz mjesto je dotrajala, nema kanalizacije, oborinske vode plave cestu, pomoć starijima i nemoćnima nužna je, nemamo trgovinu u mjestu. Vjerujemo da kada se vratimo na vlast, u suradnji s našim koalicijskim partnerima i mještanima možemo riješiti ove probleme te naš život učiniti lakšim, ugodnijim i bogatijim.

Mi to želimo i znamo da možemo!

Predsjednik T.O. Jazvenik
Zvonko Prihoda

 

[cta title=”POSJETITE STRANICU T.O. JAZVENIK” button=”IDI NA T.O. Jazvenik” link=”http://sisak.hdz.hr/?page_id=1660″][/cta]