PREGLED MEDIJA – AKTIVNOSTI GRADSKE ORGANIZACIJE SISAK

Izgubljeni životi ne mogu se vratiti, danas gradimo dom

U Večernjem listu od 04. kolovoza možete pročitati intervju Ivana Celjaka, mag. iur. na temu “Izgubljeni životi ne mogu se vratiti, danas gradimo dom“, u kojem govori o visokoj poziciji na saborskoj listi, ostavci na mjestu zamjenika župana, obilježavanju vojno-redarstvene akcije Oluja i pobjedi HDZ-a te novoj Vladi Andreja Plenkovića.

Poveznica:
https://www.vecernji.hr/vijesti/izgubljeni-zivoti-ne-mogu-se-vratiti-danas-gradimo-dom-1421614

Sisačka bojišnica bila je najdulja bojišnica u Domovinskom ratu i nikada nije probijena, upravo zahvaljujući hrabrosti ljudi iz ovog kraja

4. kolovoza u Kotar-šumi na petrinjskom području, obilježena je 25. godišnjica pogibije brigadira Stjepana Grgca, zapovjednika 57. sisačke brigade, najviše rangiranog časnika poginulog u vojno-redarstvenoj akciji “Oluja” . Uz potpredsjednika Vlade RH i Ministra Davora Božinovića, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, prisustvovao je Ivan Celjak mag. iur.

Poveznice:
http://portal53.hr/stjepan-grgac-bio-je-jedan-od-najperspektivnijih-hrvatskih-casnika/

https://044portal.hr/u-kotar-sumi-odrzano-sjecanje-na-brigadira-stjepana-grgca/

https://www.radio-banovina.hr/u-kotar-sumi-odana-pocast-brigadiru-stjepanu-grgcu-i-stradalim-hrvatskim-braniteljima/

1. kolovoza izašao je intervju Ivana Celjaka za Radio Quirinus: „Građani su prepoznali kvalitetan rad i rezultate Vlade RH pod vodstvom Andreja Plenkovića, prepoznali su kvalitetu kandidata s naše kandidacijske liste pod vodstvom dr. sc. Davora Božinovića kao nositelja liste, i naravno naš program koji je jamac sigurne Hrvatske.

Poveznica:
https://quirinusportal.com/2020/08/intervju-ivan-celjak-velik-broj-glasova-je-obveza-i-odgovornost-da-radim-jos-vise-i-jos-kvalitetnije-u-cilju-boljitka-citavog-drustva/

Saborski zastupnik Ivan Celjak, mag. iur. i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Sisak dana 31. srpnja 2020. godine, za kraj sjednice Hrvatskog sabora prije početka ljetne stanke, u dijelu prije glasovanja o raspravljenim točkama, iznio je stajalište Kluba zastupnika HDZ-a.

Poveznica na video sjednice Sabora 31.7.2020.

Nastavljen niz HDZ-ovih pobjeda i poraza Kristine Ikić Baniček nakon mjesnih i europskih izbora.

U novom broju Novog sisačkog tjednika od 30. srpnja 2020. možete pročitati intervju Ivana Celjaka, mag. iur. o pobjedi HDZ-a na izborima za Hrvatski sabor u Sisku, s 2600 glasova razlike u odnosu na SDP kojeg predvodi aktualna gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Prvi poraz srpskog agresora u Domovinskom ratu bio je u Strugi Banskoj

U nedjelju, 26. srpnja 2020. godine, u Strugi Banskoj kod Dvora obilježena je 29. obljetnica pogibije 13 hrvatskih redarstvenika, na kojoj je uz potpredsjednika Vlade RH i Ministra Davora Božinovića, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora, prisustvovao Ivan Celjak mag. iur.

Poveznice:
https://ika.hkm.hr/novosti/obiljezena-29-godisnjica-pogibije-13-hrvatskih-redarstvenika-u-strugi-banskoj/

https://quirinusportal.com/2020/07/struga-banska-obiljezavanje-29-obljetnice-pogiblje-trinaestorice-hrvatskih-redarstvenika/

https://www.glasistre.hr/hrvatska/obiljezena-29-godisnjica-pogibije-hrvatskih-redarstvenika-u-strugi-banskoj-657179

http://portal53.hr/obiljezena-29-obljetnica-pogibije-hrvatskih-redarstvenika-u-strugi-banskoj/