Posjet jednom od najstarijih članova HDZ-a u Sisku

Vođenje politike nisu samo sastanci, stranački skupovi, proslave  obljetnica. Stranku čine ljudi, rad na terenu je od neprocjenjive važnosti. Neki od naših članova možda nisu sada u snazi kada mogu doći na sastanak ili sudjelovati u stranačkim aktivnostima, no njihov trag i neizmjeran doprinos kroz svih ovih dugih 29 godina mora biti i ostati zapažen.
Danas je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Sisak, Ivan Celjak, u pratnji predsjednika TO Galdovo Josipa Brodarca i članice gradskog odbora Barbare Brodarac posjetio jednog od najstarijih članova stranke, gospodina Nikolu Markulina.
Iznimno susretljiv, vedrog duha Nikola je istaknuo kako je u HDZ-u od prvog dana i ni zbog koga ne bi napustio HDZ i Hrvatsku.
Rođen je 1928. godine, u ranoj mladosti bio je u zatvoru u Glini tijekom Drugog svjetskog rata. Prošao je strahote ratova, no to ga nikad nije poljuljalo u stavovima i uvjerenjima.

Na kraju susreta, Nikola je istaknuo: “Želim vam zdravlje, sreću, da vas pamet služi što duže, a u svemu što radite da vas prati Božji blagoslov”.