Pomoćnik glavnog tajnika Šarić nazočio proširenoj sjednici GO HDZ-a Sisak

U petak, 8. veljače 2019. godine s početkom u 19, 30 sati održana je proširena sjednica Gradskog odbora HDZ-a grada Siska, na kojoj se uz predsjednika Ivana Celjaka, okupljenim članovima pridružio i pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Josip Šarić.

Teme sastanka bile su preustroj Glavnog tajništva HDZ-a, značaj demokratskog dijaloga te povezanost lokalnih organizacija s članstvom i sugrađanima grada Siska.
Naglasak je stavljen i na aktualnu političku situaciju u našoj zemlji te na uspjehe koje je Vlada na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem ostvarila dosad. Stranka je pod novim vodstvom ostvarila veliki uspjeh na lokalnim izborima na području Sisačko-moslavačke županije te je povećan broj HDZ-ovih gradonačelnika i načelnika. Istaknuta je važnost izbora za europski parlament u svibnju te predsjedničkih izbora.

Predsjednik Celjak upoznao je Josipa Šarića s dosadašnjim programskim aktivnostima sisačkog HDZ-a, te istaknuo probleme s kojima se susreću gradski vijećnici HDZ-a u komunikaciji s vladajućima u Gradu Sisku.

Pomoćnik glavnog tajnika je istaknuo kako sisački HDZ na čelu s predsjednikom Celjakom radi konstruktivno i kvalitetno te da će viša tijela stranke i dalje podržavati i pomagati takav način rada.
Sisački HDZ već priprema nove aktivnosti i programe za ostatak godine, a poziv je upućen svim članovima da upute i svoje prijedloge.