Podrška Zajednice žena našoj Predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović za pobjedu u novom mandatu

„Nastavimo graditi Hrvatsku kakvu želimo i zaslužujemo“ istaknula je Kolinda Grabar Kitarović  u ponedjeljak 11. studenog 2019. godine, na Velesajmu u Zagrebu,  na predstavljanju svog izbornog programa za novi predsjednički mandat pod sloganom „Hrvatska zna i mora bolje“.

Program aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović podijeljen je na sedam područja – hrvatski razvoj, hrvatski identitet, hrvatska odlučnost, hrvatska pravednost, hrvatska demokracija, hrvatska sigurnosti, hrvatski optimizam, s naglaskom kako je to program u koji je ugrađena i baština prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

„Ovo je program koji će izazovi budućnosti nadopunjavati. Vjerujem kako ste u njemu prepoznali znanje, optimizam, snagu i odlučnost da zajedno nastavimo graditi samouvjerenu i ponosnu Hrvatsku! Pokažimo da Hrvatska zna i što sve Hrvatska zna“, istaknula je Kolinda Grabar Kitarović.

„Bit ćemo uporne, hrabre i odlučne na putu do pobjede i ostvarenja cilja novog predsjedničkog mandata kandidatkinje Hrvatske demokratske zajednice, aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, istaknule su članice Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ Sisak dajući svojom nazočnošću predstavljanju programa aktualnoj i budućoj predsjednici čvrstu i jasnu podršku na putu pobjede  te nastavka ostvarenja hrvatskih ciljeva, bolje budućnosti s vjerom u svakog našeg čovjeka, vrijednosti i potencijale.