Najveća pobjeda bit će u Sisku 12. travnja 2017. 12. travnja 2017. GO HDZ Sisak

Potpisan je Koalicijski sporazum

Koalicijski partneri Hrvatska demokratska zajednica – Gradska organizacija Sisak, zastupana po povjereniku doc.dr.sc.Goranu Mariću, Hrvatska konzervativna stranka – Gradska organizacija Sisak, zastupana po predsjedniku Mariu Markiću, Hrvatska socijalno-liberalna stranka – Ogranak HSLS Sisak, zastupana po predsjedniku Miljenku Žamariji, dipl.ing. i Hrvatska stranka prava  dr. Ante Starčević – Gradska organizacija Sisak, zastupana po predsjednici dr.sc.Vlatki Vukelić, potpisali su 11. travnja u Hotelu Panonija Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u svibnju s kandidatom za gradonačelnika i listom za Gradsko vijeće Grada Siska.

U prepunoj dvorani  članovi i simpatizeri stranaka potpisnica Sporazuma upoznati su s ciljem ovoga koalicijskog okupljanja, a on je: stvaranje uvjeta za korijenite promjene u sustavu upravljanja Gradom Siskom kao temeljnom preduvjetu gospodarskog, kulturnog i socijalnog napretka Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Prisutnima se obratio kandidat za gradonačelnika Hrvatske demokratske zajednice za grad Sisak profesor Franjo Šaban, koji je istaknuo da mu je velika čast prihvatiti ovaj izazov. „Grad treba nove ideje, hrabrost, novu strast, razvoj a ne kredite za šminkanje… Nezaposlenost je ključni problem u Sisku što aktualna gradska vlast ne vidi.“ istaknuo je Franjo Šaban.

„Večeras smo ovdje kako bismo krenuli novim putem“, rekao je u prigodi potpisivanja Sporazuma kandidat Hrvatske demokratske zajednice za župana Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić.

„Najveća pobjeda bit će u Sisku jer mi smo stranke, mi smo koalicija s hrvatskim predznakom i  pobijedit će hrvatska opcija u Sisku“- istaknuo je u svom govoru  Goran Marić, povjerenik Hrvatske demokratske zajednice za grad Sisak.

 


Potpisivanje Koalicijskog Sporazuma

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar