GRADSKO VIJEĆE NIJE PRIHVATILO IZVJEŠĆE O RADU KRISTINE IKIĆ BANIČEK

Sisak, 16.5.2022. – Na sjednici Gradskog vijeća Grada Siska SDP-ova Kristina Ikić Baniček podnijela je izvješće o radu za razdoblje srpanj-prosinac 2021. godine. Osim vrijednih službenika gradske uprave koji su podmetnuli leđa kako bi se brojčano popunilo Izvješće o broju izdanih rješenja, obrađenih zahtjeva i slično, o radu sisačke gradonačelnice može se iščitati vrlo malo. Prepoznali su to danas i gradski vijećnici koji nisu podržali izvješće gradonačelnice, pa je tako osam vijećnika glasovalo protiv, a četiri su bila suzdržana.

HDZ-ova vijećnica postavila je gradonačelnici pitanje o dijelu u kojem se hvale da su aktivno sudjelovali u e-savjetovanju prijedloga Programa društvene i gospodarske revitalizacije potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije, s kojim je to konkretnim prijedlozima i projektima Grad sudjelovao te zašto nisu prihvatili da Grad Petrinja i Glina uđu u ITU mehanizam? Ni gradonačelnica ni pročelnica nisu željele izaći za govornicu.

IZVJEŠĆE O RADU GRADONAČELNICE OSTALO TEK MRTVO SLOVO NA PAPIRU

Ostavština Kristine Ikić Baniček je Ledena dvorana poznata po diskriminaciji djece, građena na kredit koji će vraćati naša djeca. Za Ledenu dvoranu vežu se aktivnosti USKOK-a, a Kristina Ikić Baniček je vjerojatno jedina gradonačelnica u Hrvatskoj koja je odbila dostaviti USKOK-u dokumentaciju zbog sumnje u kriminal, za što je i dobila i kaznu Županijskog suda u Zagrebu.

GRAD SISAK BEZ RAZVOJNIH PROJEKATA

Dok je Kristina Ikić Baniček kažnjena zbog klevete novinara i za iznošenje laži, nastavlja za govornicom gradskog vijeća iznositi neistine i vrijeđati, a gradski sustav je bez ključnih razvojnih projekata.

Osim slikovnice autobusnih stajališta, što je možda civilizacijski iskorak za SDP-ovu gradonačelnicu u 21. stoljeću, postavljamo pitanje što je s ključnim razvojnim projektima?

KRISTINA IKIĆ BANIČEK “GRAĐANI NISU IMALI PRIGOVORA NA POVEĆANJE CIJENE OTPADA”

Gdje su sredstva iz europskih fondova samoprozvane stručnjakinje za fondove? Gdje je to Sisak posljednjih 9 godina napredovao? Osim podjela, zastrašivanja, podizanja cijena komunalnih usluga, vlast predvođena SDP-om je podigla cijenu vode Siščanima, cijenu grobne naknade, sada se ide u smjeru podizanja cijene otpada sa 46 kuna na čak 102 kune?!

Kristina Ikić Baniček izjavila je na današnjoj sjednici gradskog vijeća kako “građani nisu imali prigovora na povećanje cijene otpada”.

Kamo Sisak vodi Kristina Ikić Baniček, u dužničko ropstvo?

Mislite da Grad nema novaca za asfaltiranje vaše ulice ili financiranje razvojnih projekata? Pitajte gradonačelnicu Ikić Baniček koliko je Grad Sisak u posljednjih 9 godina potrošio javnog novca na razne usluge i zašto iste tvrtke dobivaju poslove?

Zašto se ne cijeni sisačkog radnika, kome nisu dobre sisačke tvrtke?