Pozitivna priča iz TO Vrbina

Iako prohladno siječanjsko jutro, unijelo je toplinu u srca čestitara, predstavnika Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Siska predvođenih potpredsjednicom gradske organizacije gđom. Vesnom Štengl, predsjednicom Temeljne organizacije HDZ-a „Vrbina“ i članicom gradskog odbora gđom. Gordanom Begedin, ujedno inicijatoricom ovog susreta te predstavnikom mladeži HDZ-a iz redova Temeljne organizacije HDZ-a „Vrbina“ g. Vladimirom Antunom Posavcem, koji su u subotu, 25. siječnja 2020. godine posjetili obitelj Ivana Vukovića u ulici M. Marulića, u sisačkoj Vrbini.

Povod posjetu obitelji Vuković bilo je dvostruko rođendansko slavlje. Gospodin Ivan Vuković, upisao je na svoju životnu liniju 97. rođendan kojim je u stranice Hrvatske demokratske zajednice zabilježen kao najstariji član Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Siska kojoj je svojim dugogodišnjim članstvom, doprinosom rada u stranačkom životu, ali ponajprije svojim poštenim životnim putom, vrijednim radom, skromnišću i iskrenim domoljubljem koje se iščitava iz svake njegove rečenice, dao izniman doprinos. Iako su godine ostavile trag na njegovom licu i zdravlju g. Ivan svakog ljeta obvezno ide na kupanje na „šporanj“ u Vrbini, neizostavan mu je odlazak na nedjeljnu svetu misu, a svoj glas na svakim izborima ne propušta dati predstavnicima Hrvatske demokratske zajednice u čiju osvjedočenu brigu za domovinu i hrvatski narod nikad nije posumnjao.
Uz g. Ivana rođendan je proslavila i članica obitelji Marija Vuković kojoj je u ime Gradske organizacije Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Siska prigodan dar i čestitku uputila predsjednica Zajednice, gđa. Vesna Štengl. Gđa. Marija, odgovorna za obilje delicija koje je s ljubavlju priredila, potrudila se da u ugodnoj toplini doma zajedno s obitelji, prijateljima i našim g. Ivanom provedemo ugodno prijepodne u srdačnom razgovoru, šalama i prisjećanju na lijepe životne trenutke našeg g. Ivana kroz riječi i poneku staru fotografiju.
Na odlasku, g. Ivan obuzet emocijama nije uspio suspregnuti suze, a jedni drugima smo obećali da ćemo sljedeću proslavu upriličiti za njegov stoti rođendan. Unaprijed se veselimo tom događaju!