Članice Zajednice žena Katarina Zrinski priredile iznenađenje na velikoj 30. obljetnici GO HDZ Sisak

Dana 28. listopada 2019. godine u Restoranu Cocktail Sisak svečano je obilježena 30. obljetnica osnutka Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Sisak, jedne od najstarijih organizacija stranke u Republici Hrvatskoj koja datira od 28. listopada 1989. godine.

Izniman doprinos u stvaranju i razvoju Hrvatske demokratske zajednice kao i u stvaranju neovisne i slobodne Republike Hrvatske, u ratu  kroz aktivno sudjelovanje u obrani domovine u Domovinskom ratu, u miru kroz očuvanje vrijednosti tradicije, nacionalnog ponosa, afirmacije vrijednosti obitelji, borbi za ravnopravnost, borbi protiv nasilja, participaciji u ključnim aktivnostima stranke…dale su žene.

Članice Gradske organizacije Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice „Katarina Zrinski“ Sisak svojoj su gradskoj organizaciji za 30. rođendan poklonile veliku rođendansku tortu sa željom da zavjek uspravno stoji te ponosno i odlučno hodi na putu stvaranja i  očuvanja jednine nam domovine Hrvatske, zemlje slobode, demokracije i blagostanja svih njezinih građana.