Božinović: Ne bavimo se parolama i floskulama jer radimo ozbiljan posao!

Potpredsjednik Vlade RH, ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civilne zaštite, ujedno i nositelj HDZ-ove liste u 6. izbornoj jedinici Davor Božinović 30. lipnja je posjetio Petrinju.

Na tamošnjoj gradskoj tržnici popio je kavu i družio se s građanima, a gostujući u programu Radio Banovine poručio je kako su ulaganja Vlade Andreja Plenkovića u ovo područje vrlo velika, no kako imaju i konkretne planove za razvoj Petrinje, Siska i čitavog ovog kraja. Pritom je kao prioritet istaknuo dovršetak autoceste Zagreb – Sisak.

Istaknuo je da se ne bave političkim parolama i floskulama jer rade ozbiljan posao. Izborom lista HDZ-a građani mogu računati da će se kvaliteta života nakon četiri godine bitno povećati, kazao je.

Božinović se osvrnuo i na situaciju s koronavirusom. Naime, po najnovijem izvješću županijskog Stožera civilne zaštite, od ukupno devet dijagnosticiranih osoba koje su oboljele od ove zarazne bolesti, petero su stanovnici Sisačko-moslavačke županije, dok ostali borave u drugim županijama.

Istaknuo je kako smo se svjesno „otvorili“ zbog gospodarstva i daljnjeg razvoja. Smatra kako više niti jedna ekonomija ne može podnijeti onakvu vrstu lock downa, tj. uvođenja karantene ili restriktivnih mjera da bi se povećala sigurnost. Virus se lako može izbjeći ukoliko se držimo preporuka, kazao je Božinović.

Biračima je poručio da im nude sigurnost kada je u pitanju ekonomija, radna mjesta, zdravlje, ali i fizička sigurnost, a sve drugo je u ovom trenutku eksperiment koji Hrvatskoj ne bi donio ništa dobra.

Izvor: https://www.radio-banovina.hr/video-bozinovic-ne-bavimo-se-parolama-i-floskulama-jer-radimo-ozbiljan-posao/?fbclid=IwAR23ol0xjM5WVOqEuhqWoTDmCoEFOoBo-KyQdbdR_WUFNVaDxbfDTafwAyo