Zaboravili postaviti električne instalacije pa izrezali i oslabili glavnu armirano-betonsku ploču 29. srpnja 2016. 7. kolovoza 2016. GO HDZ Sisak

 

Svježe betonirani i armirani dijelovi u Ulici Stjepana i Antuna Radića koji su dio radova uređenja dijela sisačke druge ulice i njezino pretvaranje u šetnicu od danas se na nekoliko mjesta režu i uklanjaju jer se u realizaciji projekta „zaboravilo“ postaviti instalacije. Napominjemo da smo 20. srpnja 2016. snimljenim fotografijama upozorili na mogući propust.

32

VIDEO IZJAVA

Razlog sazivanja izvanredne tiskovne konferencije koja je u petak, 29. srpnja održana ispred zgrade političkih organizacija, na mjestu gdje se obavljaju spomenuti radovi je šlamperaj koji vlada na gradilištu od prvog dana izvođenja radova.

Osim što je cijena radova skočila sa devet na petnaest milijuna kuna učestali su propusti. Od naknadnog postavljanja vodovodne instalacije, naknadnog uvođenja arheološkog nadzora, naknadne ugradnje odvodnje oborinskih voda, sada svjedočimo naknadnoj ugradnji elektro-instalacija koji će osim poskupljenja zbog rezanja armature trajno oslabiti središnju armirano-betonsku ploču.

Na tiskovnoj konferenciji govorili su  Darko Žak, dipl.ing-predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a i HSLS-a i Miljenko Žamarija, dipl.ing,-zamjenik predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a i HSLS-a.

Izjave možete pogledati u priloženom videu, a izrezanu armirano-betonsku ploču na priloženim fotografijama.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank