Odluka o održavanju izvanrednih prijevremenih unutarstranačkih izbora za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Siska


Na temelju Propisnika o provođenju unutarstranačkih izbora i izbora tijela i dužnosnika HDZ-a, Povjerenstvo Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Siska donijelo je Odluku o održavanju izvanrednih prijevremenih unutarstranačkih izbora za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Siska, te objavljuje

 

POZIV

za predaju kandidatura za izbor predsjednika/icu Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Siska  koji će se održali u nedjelju, 3. prosinca 2017. godine.

 

Pravo kandidiranja imaju članovi/ice Hrvatske demokratske zajednice grada Siska koji/e su to pravo ostvarili/e sukladno Statutu HDZ-a i drugim važećim aktima HDZ-a.

Pravovaljanim kandidaturama za predsjednika/icu Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Siska smatrat će se kandidature s najmanje 3% potpisa podrške članova/ica Gradske organizacije, koje su prispjele (bile predane) na Gradsko izborno povjerenstvo najkasnije do 17. studenog 2017. godine, u zgradu stranaka na adresi  S. i A. Radića 20.

Obrasce kandidatura za izbor predsjednika/ice Gradske organizacije kandidati/kinje mogu preuzeti kod Gradskog izbornog povjerenstva u prostorijama HDZ-a ili, na zahtijev, mogu biti upućene e-mailom ili poštom.

 

 

Povjerenik GO HDZ-a Sisak

        Ivan Celjak, mag. iur., v.r.